když všechno ostatní se topí v rudé mlze
přes padací most k čelu pospíchá
myšlenka horečnatá
z úst zrychlený dech ji rozdmýchá
tisíckrát dávaná a vzatá
a honem k srdci – to kdyby vědělo! –
ne, radši rychle dál!
pot už si podmaňuje tělo
teď si ho drsně vzal
tisíckrát vzatá i dávaná
svazuje k sobě dvě nedospělé duše
odstraněna je poslední zábrana –
tak začíná první zkušenost. Výbuch Venuše.
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Verena, Javavia, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)