Vedomie
Stopy vryté
do slov.
Sneh roztápa
lúče slnka.
Sedlo vrchov
usadené v doline .
Vedomie umenia
v zajatí hudby.
Krajina snov
v oku jastraba .
Zvuky ohňov
vedené z neba .
Sny vrchov ,hudby
vedomie bez tela
myšlienka bez duše
Hnev lúčov,
ktoré stekajú
potom rúk .
Spomalene radosťou
jasnej budúcnosti .
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, l'âme, Květka Š., Javavia, CULIKATÁ
Komentáře (0)