O(d)puštění
Chodím bytem sem a tam,
co jsem řekla, přemítám.
Omlouvám se, odpouštím,
Ty dál kráčíš po poušti.
Poušť zlosti a nenávisti,
co Tě hrubě svírá v hrsti.
Až Tě jednou nechá jít
snad přestanem se spolu přít.
Já mám aspoň jedno jistý,
že mý svědomí je čistý.
Přečteno 321x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Javavia, labuť, Tomáš Přidal, CULIKATÁ
Komentáře (0)