Jsi klíč, rosa nebo stín?
Anotace: Na světě jsou tři typy lidí: špatní, horší a ti, co nic nezmůžou.
Roztoulaný klíč klamán bludy,
sloučen otázkami zrůdy,
slávy malicherných hrotů
z nastávajících amnestií,
poražen mimoblízkou porotou
podrobených losů.
Rosa, střepem zalitou pravdou
neutuchajících středních hlasů
neznalé výšky, okázale troufá si.
Stín kruhových dohledů
vzívá slepé kněžky
k rafinaci soudobé krásy.
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Okřídlená Lištička, Romana Šamanka Ladyloba, JohnyD., Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)