V krajině mýdlových bublinek
Toulám se v krajině mýdlových bublinek
jako mé bláhové sny praskají
Pomalu eufórie ztácí svůj účinek
ja zlykám - leč potaji
A nemohu najít kapesník..
Ztracená uprostřed barev duhy
jako v zajetí šedi si připadám
Pod očima ďábelské kruhy
poddám se já melancholickým náladám?
A nemohu přestat myslet ani na okamžik..
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: dream in emptiness, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)