Pojď sem, jen si tě pohladím..
Pojď sem, jen si tě pohladím
Pojď sem a nekňuč!
No ták, ty malý ďáble
pojď blíž - já ti neublížím
Pojď sem, jen si tě pohladím
Pojď jsem, vždyť jsi součást mého já
No ták, ty malý andílku
pojď blíž - jen ti pustím žilou
Komentáře (0)