Lidé se mění
Lidé se mění,
Teď jen, jestli je to k pláči
Nebo smíchu, co není k mání
Prozatím tvář slzy máčí
A nikdo nemá zdání
Jak moc mi chybí
Ozvěna hlavou se mi honí
Chvil, co upadly v zapomnění
Titulky, ,,v českém znění“ …
A jedno ubohé přání
Začít znovu
Ti každej slíbí
Lidé se mění
A úsměv ti nikdo neprodá
Ani nevymění jako kazové zboží
Milenci bez souloží
Manželé bez hádek
Dítě bez pohádek
Tak to jsem já
I nejsem
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, CULIKATÁ
Komentáře (0)