Nečas přesčas
Anotace: Blýská se asi na časy budeme míti neplacené přesčasy, nemáme je snad už neplacené? Volno je nám na prd, my chceme prachy a to spravedlivě.
Pan lídříček Nečas,
zavede nám přesčas,
v sobotu až do šesti,
ódéesce pro štěstí.
Už ho úplně slyším :
V neděli jen makejte,
žádné volno nemějte,
a to vše jen za velmi minimální plat,
mě každý volič musí snad dobře znát.
V pondělí zas do práce,
na dvanáct hodin vcelku,
kdopak je tu zrádce,
má z nás pilnou včelku.
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: Elie, blue, CULIKATÁ
Komentáře (0)