práce
Anotace: práce toť má anotace :-)
do LCD dívám se
oči mé však mhouří se
prsty pilně bubnují
mžitky oči dělají
do práce však nechce se
tělo mé ozývá se
"DOKONČI" však silné je
nedá jen tak pokoje
a tak píšu dál a dál
sám sobě bych se smál
vzdálenost je nekončící
prsty vzduch krájící
snad už jenom chvíli
dvě, tři ... čili?
čert aby to spral
dokončím a půjdu dál
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Trinny
Komentáře (0)