Zavři oči
Anotace: --miniaturka nálady-- inspirovala mne tahle skladbička: http://www.youtube.com/watch?v=so2uWYlLH9Y
ve snu se dotýkám
vzdálených cest
a schodů z květin
nekonečných hodin
vysokých oken
kam až můžu vnést
svit měsíce
ve snu rychle plyne čas
a nic nebolí
malý potůček bublá
u mne v pokoji
promlčí se zlá slova
a naděje má zas
stříbrozlatý šat
tiše vnímám hudbu noci
s tou skladbou chci si
nekonečně...hrát
........
až potom nad ránem
ztěžkne teplá peřina
je to pořád stejné
když den začíná
.....
Přečteno 385x
Tipy 47
Poslední tipující: Zlatičko, vodnař, Bíša, Actafool, enigman, ilona, a_tao, Jana M., STIMPRE, zelená víla, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)