Zuřivost
Zuřivost je motor zlosti
co adrenalin nabíjí
potom někde praskaj kosti
a někoho zabíjí.
Je to záchvat nervů v těle
těžko tomu rozumět
pusa navíc k tomu kleje
nelze nic z toho vzít zpět.
To je svět, to je svět.
Přečteno 275x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iv, lovelienka, ilona, malá slečna, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)