Máš supervýdrž Milane
tak ať se nikdy nestane
že ti třeba nevstane...
ST!
29.03.2010 14:51:00 | Mario de Janiero
"Limetriky" culdovi hlavu kroutí
pružné se na ni chystá proutí
po prdýlce zatančí pomlázka
podpis v modřině vtiskne ti láska
tyhle staré tance k duhu jdou ti.
28.03.2010 22:46:00 | Zasr. romantik