Na hraně
Anotace: válčím s obdobím třetího vzdoru a můj lolitismus je zřejmě již nevyléčitelný.
Ano!
Taktika je mít Čas na své straně.
Ostré zbraně využívám zřídka
(Vždy však vybraně)
Když ji přesekáš
tráva přes noc nevyroste zase
ale i o ni snadno můžeš pořezat se
Proto nosím pepřák v kapse nabitý
Mé sny se brání zabití
a s Touhou balancují... na hraně
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Markéta G., ilona, CULIKATÁ, nejsembásník, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)