Plán
Řekl jeden moudrý pán
že život je šikmá plocha
a každý tu má plán
a má se při něm kochat
jako lyžař na můstku
čeká kam až doletí
tak má život tajnůstku
krerá hlavou proletí
já jen pevně doufám
až na konci se odrazím
a teď si trochu troufám
že se tam jen neplazim
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Jiří I.Zahradník, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)