Polibek Melancholie
Co uvězní duši,
v tichu slov zapomenutých?
Když srdce nic neruší,
v bezvětří myšlenek,
tak prázdných,
bez náznaku jakýchkoli
vlastných dojmu...
A duše jen v bloudícím stínu čuší.
Jak v nitru,tak navenek,
jakoby se ztrácela
a v bezbranné touze trpěla...
V náruči ruží osudu...
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Agniezka, 6thSun, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)