Óda na čokoládu
Anotace: moje slohovka z češtiny
Má nejdražší čokoládo,
každé dítě má tě rádo.
Milují tě velcí, malí,
vše by za tě dali.
Když rozpustíš se na jazyku,
hned je mi líp v okamžiku.
Tvá chuť je výtečná,
po tobě dokážu být výřečná.
Ať jsi mléčná nebo hořká,
stačí tě vždy jenom troška.
Můžeš být i s chilli,
jsme po tobě čilí.
Čokoládo s mlékem,
jsi nejlepším lékem.
Dám si tě ve stresu
a když mám tlak v poklesu.
Čokoládo sladká,
má pleť je po tobě hladká.
To je přeci paráda,
když tě mažou na záda.
Čokoládo z Lidlu,
nejsi vůbec k jídlu.
Lezou v tobě červi,
drásá mi to nervy.
Čokoládo z Penny,
tam mají nízké ceny.
Koupím si tě v akci,
sním si tě kdy zachci.
Když mám těžou chvilku,
vychutnám si Milku.
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)