Anotace: ~
:) děkuji děkuji, já ti právě jeden napsala!
p.s. nebyl myšlen tak, že jsi ty zlá na děti.)
29.03.2010 21:57:00 | Já Esther Ruth
napřed sem ti chtěla vypsat jedno místo, vypíchnout ho jako nejpovedenější - jenže na druhej pokus už byly nejmíň tři a skončilo to klasicky - líbí, Stip :o)
to abys viděla jak psát ty komenty :oD
29.03.2010 21:56:00 | hanele m.