Maso a krev
Anotace: Ta zasraná, prokletá hodina. Prázdná nádoba. Totální dno.
Jen jsem prošel městem.
Ve spáncích krev se mísí s masem.
Stává se těstem.
Jen jsem se snažil být svůj.
Ve stokách krev se mísí s masem.
Na louce chcánky, prostě hnůj.
Jen jsem odkryl kůži svou.
To v nás krev se mísí s masem.
A už si pro mě jdou.
Tam kde člověk člověkem být přestává,
JEN MASO A KREV ZŮSTÁVÁ.
Komentáře (0)