půl láhve, tři-dva-jedna hovno
sexuálně vtipná báseň pro liter
přinesla mi hovno.
stačí mi jen to
a nic víc než
slečna tajná co
oddychuje kousek vedle
ještě půl láhve vína
a pár zběsilejch myšlenek
můj měchýř a hlavu čeká
nemám tu sílu, úsměv vyloudit
jsem znaven, jsem ožrán
ale mam se fajn, to oddychování
co oddychuje kousek vedle
slečna tajná, jo
je to fajn
trává zelená už došla
zbejvá vína půl láhve
a ne víc, je pozdní noci
bez cigár čas, a já vstříc
půl láhvi kloním
ráno se asi
půjdu vysrat, a hlava
mě bude bolet
nejdřív ,
překvapim slečnu
z rána
tajně
doufám, že mě
vzbudí slunce a straky
co v okolí
lítaj
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
Komentáře (2)
Komentujících (2)