Modré psaní
Mlčky protknuta tichem čtu mezi řádky
okouzlena poesií rýmů,slovnímí hrátky
čarovným perem spoutaná
zůstávám v psaní stále svá
číše vět nikdy nepřeteče žalem
svět příběhů přinášíte darem
do vínku vkládáte naději
touhy,sny,nářky či štěstí raději?
Bolest odplaví druhá strana
literáti,co slaví lepší rána
-s úsměvem
Přečteno 357x
Tipy 33
Poslední tipující: Antares, Paulín, Niky88, Denael, modrá..., ilona, Boudicca, STIMPRE, Kars, Holis, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)