*
Anotace: *nevim co napsat, je to o drogach...
Vyvrácené kláda stojící v cestě
kaluže čekající na tebe v městě
Opice pozorující tvé kroky
všude kam vejdeš, čekají hluky
Ráda tancuješ, miluješ smích
mádherný svět, destruktivní vpich
Kluk kterého máš ráda v nohách
od té doby chodí v jiných botách
Kreditka bez označení vlastníka
rozpůlila ti život na dvě cesty
černá duše vždycky zná viníka
zima, třes a spánek v dešti
Jednou nohou nakročeno k smrti
Druhou se vzdaluješ tomu co tě drtí
spolknout prášek, v čem že je háček?
svět sis změnila na domeček hraček
Sklenička, tvá nová super kamádka
modlitbička nikde neprijde zkrátka
Sova houká sama z okna
vždy v mých očích budeš pěkná
Však, kreditka bez označení vlastníka
rozpůlila ti život na dvě cesty
černá duše vždycky zná viníka
proto končí s rozřezanými pěstmi...
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)