Anotace: Bojovat se musí, ač bolesti dost zkusí...m... Přeji krásný den a to všem, nejlépe s úsměvem a hřejivým paprskem ... kdyby ne venku, v srdci určitě ...
Sleepwalker:
Tuctové můžeme mít oblečení, ale jinak nikdo není tuctový ... každý člověk je jedinečný (ale tím Ti nemíním brát Tvůj názor) ... a ještě jedno, určitě nechci "fňukat", čím dál více i v zoufalé bolesti se snažím psát nadějnější verše, myslím si, ale jasně, když se cítím býti ve "tmě", tak to i verše vyjadřují, protože jdou z nitra ...
01.04.2010 16:09:00 | toužím.jít.dál
Děkuji moc všem, jsem ráda, že jste rádi :) ... však já si vybojuji v té tmě světlo a budu moci vkládat básně veselé či o lásce ... :) ...
01.04.2010 16:05:00 | toužím.jít.dál
duše, tleskám Tvé básni, je tak odhodlaná.. jsi obdivuhodně schopná uchopit situaci do svých vlastních rukou
30.03.2010 17:21:00 | Petbab
Hm.
Víš co je smutný?
Jsi tuctová.
Ale zasejc jsi tu a alespoň o tom píšeš.
A to je to dobré.
Třeba existuje cosi co, ZMĚNÍ TO TVÝ SKUHRÁNÍ.
"TO" je jen tak, taková douška.
Na druhou stranu, víc takových..
Ať
mám nějakej pocit štestí z hovínka..
30.03.2010 17:19:00 | Sleepwalker
Jsem moc ráda, že nejsi "už nemohu dál", ale "toužím jít dál". Básnička je sice smutná, ale je v ní odhodlání. A to je moc dobře.
30.03.2010 11:40:00 | danaska