Přání k narozeninám 3
Anotace: Jen maličké přáničko.
Květiny modré, slunce bíle, vítr hladí,
Tebe se navěky drží krásné mladí.
Zestárl jsem o mnoho let a z duše jen cáry,
Ty však kveteš... jak to dělaš? Asi čáry-máry.
Na dortu osmnáct svíček,
přál bych si tuze být taky mladý.
Přeje Ti malý trpaslíček.
Štěstí, lásku, a hlavně zdraví.
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)