Pod stromem
O malých vílách toho bylo
Tolik řečeno
Až se pod takovým kýčem
Otvírá zem
Ale jedna malá
Pod stromem
Ve vlasech lesní prach
V očích strach
Rukama tiskla se sama k sobě
Po jediném tichém slově:
"....
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Trinity666, Barpob, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)