Listí
Na podzim listy žloutnou
někdy zčervenají
jako já když recituji
báseň o kráse
Taky se červenám
a potom zblednu
a stírám z čela studený pot
když si představuji
nahou vlhkou krásu
před svýma očima
Zatímco listí usychá
i po dešti vždycky uschne
A až pak se smáčí
a možná rozplyne
v podzimní louži
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Barpob, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)