Legrace
Anotace: jupí, první pravá pracovní příležitost je zdá se nasnadě
Dlouhý vlasy,
a černý oblečení?
Jsi hloupá troska asi,
a my vůbec nejsme povrchní!
Hej hou, vypadáš nějakej divnej,
proč takový účes máš?
To jsi nejspíš kluk hloupej,
když jinak než my vypadáš.
Hola hej, dobrý ráno,
tady inženýr Baky:,
"Tak co, vyspáno?"
Nechtěls něco taky?
"Jo, práci jsi chtěl,
já se po ní podívám,
někde jsem ji tu měl,
no jo, to tobě se vysmívám."
"Tak Jirko zejtra v sedm přijď."
Když my v kanclu se tu už nudíme,
budem si zas dělat srandu viď, řiť,
zasmějem se a pobavíme.
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 666 Idiot MCR
Komentáře (2)
Komentujících (2)