Věčnost
Věčnost. Putuji časem
za živa umírám
Toulám se prostorem
vstříc vzpomínkám
Některé staly se
jiné se stanou -
nezrozeni umřou
mrtví zas vstanou
Čas je tak relativní
až z něj hlava bolí
Jednou jsem kluk
pak stařec o dřevěné holi
Nevím už kdo jsem
Natož pak vy!
Odcházím zase dál
se slovy
mými -
se slovy proroka
kterým jsem
že zase do roka
tenhle hovor povedem...
Přečteno 310x
Tipy 17
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, hašlerka, Psavec, Zasr. romantik, danav, ilona, CULIKATÁ, Házté, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)