Mrzák s jednou nohou...
Mrzák s jednou nohou
Podívejte, kulhá jak mrzák s jednou nohou.
Řvali až dusili se.
Starý flašinetář točil klikou a jeho slova pluly po proudu řek.
Jsem děvka, jsem děvka – znělo to jako pláč.
Ramena mostů si přehazovala osud z jedné strany na druhou.
Pro všechny noci které kdy měla, nebo měla mít. Voněla jak starý otrhaný holky, co jdou i za jednu laskavou větu.
Byl to obyčejný večer. Kulhal jak mrzák s jednou nohou…
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: Jakule, Unyle Pěl, Lorraine, ziriant, zenge
Komentáře (1)
Komentujících (1)