Anotace: Tak když se blíží velikonoce, jedno něžné švihnutí ...
No...může se to číst dvojsmyslně to je fakt...aha...už mi to došlo!o))
04.04.2010 19:13:00 | střelkyně1
Ta kapička mi nejde do hlavy, milý hochu,
pro natvrdlý, by to chtělo ještě jednu sloku
31.03.2010 20:46:00 | Kars
st - dneska se mi jedna kolegyně svěřila, že dřív byla samá jelita a teď že na ni všichni kašlou, že je "staré jelito"... Musím přiznat, že mne to pobavilo...
31.03.2010 19:56:00 | ROMAN LOHNERT