HLEDÁM TY .....
hledám ty paprsky
v hlavě jen zatmění
proč hloupé otázky
stejně nic nemění
jsou jako nepsaná věta
to tajemné uprostřed světa
jak ta křídla možných múz
jak ozvěna hrůz
kdo tiše sedí
jak prázdná věta
směje se třetí
znovu si spleta
jen v každém okamžiků
hledáš jen z vět
jen křídla ptáků
co nemůžou závidět...
až najdou svoje slova
kam se schová
hledáme naději
hledám ty,co se ztrácejí
Přečteno 307x
Tipy 30
Poslední tipující: hašlerka, toužím.jít.dál, ilona, zvířenka, Gudula, PIPSQUEAK, labuť, Květka Š., Zasr. romantik, zenge, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)