Balerína
Vnímá svůj svět jako
dlaně prosící o pár
vět,z úst plynoucí.
Je balerína co stárne
na prknech divadla, co
je točící.
S krásou jsou vrásčitá
její ústa.Kdy je němá a
za poklonu se stydí,hněvá.
Bez potlesku se ztrácí
a chce slavná být.Jen
stěží pozná šanci jak
dobrou baletkou být.
Balerína, co v očích stárne
Na duši tajně tápe po slovech
o kterých není co říct.
Víš,když máš prošlapané boty
od života.Není snadné znovu někam
jít.Je těžký vstát a jen tak si
snít.Že dobrá baletka je vlastně
nit.Přetrhne ji každý z nich...
Ty a ty taky a oni všichni co se jí smějí....
Přečteno 330x
Tipy 14
Poslední tipující: Niky88, ilona, honnnzik, Psavec, Petbab, Chico1, Zasr. romantik, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)