Z(a)tracen
Vrším si tu nedopalky
kašlu na blbý války
koukám jen na holky
a plivu si do dálky
nemám pojem o čase
jen o její kráse
bojím se každýho kroku
neznám směr
ztvrdnu tu pár roků
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Mareritt, Giginka, Niky88, Sidonie89, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)