Vlasy
Anotace: další sračka, kterou jsem zaznamenala dřív, než můj mozek zařval: ,,DOST!"
Touha člověka asi
pramení tam, kde má vlasy -
háže je s radostí po větru
šímrá se od krku k pasu
motá s rozkoší prameny
okolo štíhlých prstů
Zbavil jsi mě vlasů
zbavil jsi mě touhy
zbavíš se i mě?
Nezbavíš, odejdu sama...
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriel17, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)