Na rozloučenou
Teď jsem muž v právu
a chci říct všem
že děda můj k stáru
náhle odešel
Jak pravil by každý
jsi prach
a v prach se obrátíš
jak pravil bych já
stránkami
otáčet nestačíš
Šel tou svou cestou
až našel svůj cíl
průzračnou vodou - nevěstou
sám s námi zabloudil
Kéž by jen věčnost
zůstala napořád
a každý prostý den slyšel jsi
jak moc Tě mám rád
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: 4LJFilip, Psavec, Gudula, labuť, CULIKATÁ, honnnzik, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)