Zpátky na začátku
Anotace: ...vyměnili se herci, ale hra je stále stejná...
stejná hra, já opět v hlavní roli
obsazení vedlejších je jiné
sice jsem ten co kamarády si volí
stejná story z toho vždy vyplyne
obklopen novými tvářemi
jenž ke starým se přirovnat dají
ani toto nejsou lidé se svatozářemi
když se zamyslím, dech se mi tají
chtěl jsem utéct, začít znova
však na začatku jsem zas zpět
přesto že necítím vůni domova
problémy řeším, pomocí těchto vět
opět chci tu, co nemůžu mít
opět pociťuju strach ze tmy
o lepších zítřkách nechám si snít
o to že z já a ty bude brzy MY
Přečteno 332x
Tipy 12
Poslední tipující: Niky88, stmivani.na.lepsi.casy, Jeněcovevzduchukrásného, Elisha, hašlerka, ilona, Gudula, CULIKATÁ, jaroslava anna
Komentáře (4)
Komentujících (4)