Je to zajímavý a napínavý...a nakonec jsme zase tam,kde jsme byli...je to vážně dobrý...!!!
20.12.2005 22:00:00 | Milano
ted sem nemela dlouho (tyden:) v provozu pocitac, tak reaguju na vice absni jednotnym slovem: mňam:)
19.12.2005 22:51:00 | Malá shnilá emotivní příšera
Jestli se nepletu, tak asi tvoje oblíbená forma... Evidentně to má sílu - výborně zvolená slova. Zdá se mi, žes čím dál lepší...
17.12.2005 10:59:00 | Jan Václav Pražský
No to je teda něco! Vážně dost zvláštní a takový bleee, ale dělá to dojem! Mazec.
16.12.2005 22:50:00 | Euka
uff..víš jaké pocity to ve mě vyvolalo ? poslední myšlenky topícího se člověka..neber to špatně..to jsou mé myšlenky,to není hodnocení díla...dílko je velice zajímavé a nehodnotím ho protže ani nevím jak,je to zvláštní..díky za počtení ahoj !
16.12.2005 21:09:00 | sköld