Vpíjení
tu nedělní chvilku (poezie) chceš prožít
sám mezi lidmi
sám
obklopen vůní té všelijaké kávy
kde polstrování křesel je nasáklé osudy
kolemjdoucích
sám a zároveň sám ne
v štěbetavém tichu otočit mincí
ze všech stran
a vyskákat po žebříku
který trochu znáš
zavoláš
holčičko, zase tě schovám v náruči před světem
bezbrannou
tak ses do mě vpíjela
když poprvé ti ublížili
tak to funguje…
Přečteno 356x
Tipy 32
Poslední tipující: Bíša, Jiří I.Zahradník, enigman, ilona, Jana M., PANGÁSIUS, jedam, WAYWARD, Denael, NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)