V časech budoucích
Anotace: Vrátit to nejde. Bohužel či snad bohudík?
Naše vzpomínky už pokrývá sníh,
zbyl jen stín dnů, dnů minulých.
Vidím tě stále, slyším tvůj smích,
a najednou slzy – v očích mých.
Chci cítit tvé prsty ve vlasech svých,
líbat se s tebou v časech budoucích.
Ležet vedle tebe a slyšet tvůj vzdych,
chci poznat s tebou, co je to hřích...
…Vrať mi zpátky, prosím čas, vrať mi ho tam, kde slunce zahřálo nás.
Vrať mi zpátky, prosím jen, kousky nocí a ten nádherný den.
Vrať mi prosím, ty chvíle v nás, ať je nemůže zase spálit mráz.
Jen tě prosím, vrať mi zpět, to co pro mě znamenal celý svět...
Vrať mi to zpátky…
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, Patrik Mališ, Pevya, CULIKATÁ, ta.cupka
Komentáře (4)
Komentujících (4)