Naprostá kravina...
Jaro na mě vlezlo...
..řeklo čau,
a slezlo.
Zase klepe na dveře...
..čekám kdo mu otevře,
než-li na nás zanevře.
Já vám kašlu na Sluníčko..
..neusměji se maličko,
radši bacím vás paličkou.
Jarní chutě jsou mi fuk..
..nezírej na mě jak puk,
neřeknu ti ani muk.
Nejsem zapšklý tvor...
..neposílám na vás mor,
s úměvem si projdu bor.
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)