Krystal žalostného vzteku
Anotace: Lepší, než se nechat ovládat vztekem,je napsat malé povzdechnutí...
Krystal žalostného vzteku
na prach se proměnil.
Ouha.
Veselé švitoření v podbřišku
opilo mou mysl.
Touha.
Pohled zastřený miliónem zklamání
rozjasnil se v slunci.
Naděje.
Rozverný tanec nezbedných myšlenek
roztančil strnulost.
Galeje.
Na konci života dotančils
až k prameni zapomnění.
Naplnění.
Krajina neznámá nabídla svou
plnou náruč.
Rozechvění.
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: boomslang, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (0)