Bolavá
Anotace: Nebolavé dny vám přeji, ať vás jen a jen hřejí ...
Bolavá
Po milém slůvku touží,
po krásnu je opět zle,
v bolavém se ona souží,
dny jsou krutě nemilé.
Sem tam se nějak směje,
pak na samé dno upadá,
ač některá myšlenka hřeje,
z uplakané země se nezvedá.
Strach, bolest, pláč,
to je nyní přítel její,
neví, co je to zač,
života se zase bojí.
--bolavá duše se nehojí--
Přečteno 320x
Tipy 17
Poslední tipující: Čoki, Giginka, Psavec, Házté, Květka Š., zelená víla, Paulín, CULIKATÁ, Linzerka, Solitude, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)