Koleda
Z vrbových proutků jsem upletl pomlázku,
každý chce vajíčko já přišel pro lásku,
na velký pátek i hora se otevírá,
atˇtvoje srdéčko mi lásku neodpírá.
Proutky jsem nařezal na břehu potůčku,
doufám že dostanu taky tvoji ručku,
proutky jsem nařezal na břehu řeky,
chtěl by jsem s tebou žít v lásce na věky.
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Psavec, Květka Š., Házté, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)