Život je prostě paráda... Ale člověk občas musí dostat po papuli, aby si to uvědomil?!?
01.05.2010 20:35:00 | TetaKazi
Ano,ano-život je paráda,ač je někdy mrška moc,moc těžšký.Člověk by se měl umět radovat i z maličkostí.Stačí,když se na někoho usměju,on úsměv opětuje a hned je milo u srdíčka.Nebo pozorovat v tichu přírodu-krásy je všude okolo mnoho,jen se dobře dívat:-).Hezký den.
02.04.2010 17:13:00 | CULIKATÁ