Flamberg
Anotace: http://zkracovatko.cz/fpg další do nové Sbírky - Kolegům
Sbírka:
Kolegům
Básničku, tu dnešní,
chci věnovat Milanovi,
jenž je z nás nejvzrostlejší.
Ba i vlasy má o hodně delší,
než všechny naše ženy.
Ženatých je v týmu více,
však jako první
má již několikaleté dítě.
O nedělích
svou baskytaru trápí,
je povětšinou kliďas,
však jděte mu pryč z cesty,
když jednou za čas
málem bouchá pěstí.
Přečteno 409x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, carodejka, Bíša, ta.cupka, Elisha, P.P.S., Květka Š., umělec2
Komentáře (2)
Komentujících (2)