Zbídačený dopis
Z převrhnutí kalamáře
Píši dopis chladným lihem.
Obhajobou nás - lháře,
Je : Stejně zhynem
A žalobou je sám život.
Nač truchlit za netruchlící?!
Není nám to příliš vhod
všechno zlé se člověku vrací
a tento dopis bude přibit
na dveře všech domů
že pes jak já bude ubit
a vy smát se budete tomu
žaloba jak rozsudek
padne na vás temným stínem
že já, ten spratek,
jsem v plném rozsahu vinen.
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, slečna.závist
Komentáře (0)