Umenie
V spleti pohybov
malých kvietkov
Dve telá sa strácajú
v náčrtku umenia
Pohyb rukou farieb
zanikajúci v tanci dažďa
V pestrej dúhe
zobrazenej v očiach
Zrkadlo okamžiku
nájdené
v kráse druhého
Tiché slova
smejúce sa duši
preplnenej tichom
Ruka farieb zanikla
Kvietok ostal kvietkom
Len náčrt je umením
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Divoženka1, Elisha, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)