Bombarďáky v akci
Anotace: A tady je ta druhá na první lehce navazující
Koupel byla skvělá
než v ojetý pračce
I jinde se líp dělá,
nic kvůli lepší kačce.
Stačí nám velká jáma,
kde hnědý busy jezdí
každá do tunelu sama,
voda je pak zbérzdí.
Stačí nám jedna trubka,
dvě jsou víc než dost.
tam to jde moc zprudka,
a sraček jak pro radost.
Netrpíme tady vlhkem
svou práci tu odvedem
Spolupracujem s brkem,
než na křeslo odjedem.
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: Taog, Zorenka Ježková, whiolet, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)