Krásné jaro, krásné Velikonoce
Anotace: ...přeji s láskou všem***
Krásné jaro,
krásné Velikonoce.
Krásný jarní čas,
kdy se vše probouzí,
sluníčko hřeje nás,
láska úsměvy vykouzlí.
Krásné Velikonoce přeji,
zdraví, to především,
jen oči, co se smějí,
radost a žádný splín.
Novou energii do těla,
lásku, co hory přenáší,
u sebe strážného anděla,
život, co spokojenost přináší.
Přečteno 379x
Tipy 12
Poslední tipující: Čoki, carodejka, labuť, Paulín, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., Simísek, Solitude
Komentáře (6)
Komentujících (6)