Jj, vidím to asik tak nějak podobně a myslím, že více slůvek netřeba ST!
08.05.2010 09:07:00 | NikitaNikaT.
Vůbec nevím proč se nelíbí.Má pevný postoj,charakter, zkrátka vůbec a hotovo.
Žádné : trochu mnoho málo, to jsou jen slova nevědomá.
17.04.2010 22:51:00 | s.e.n
Vzpomněl jsem na dva spolužáky, vždycky se představovali spolu: Tomáš Vůbec, Divný Ján. A my řvali smíchy ve čtvrté a páté třídě. Dneska už to asi nikoho nevzruší.
15.04.2010 21:19:00 | Zasr. romantik
Elisha...básnička je moc pravdivá, nádherně vystižena, přeji ti milá přítelkyně moc hezké svátky jara.
03.04.2010 21:48:00 | carodejka