Pslední hodina
Anotace: až to semnou sekne .. :D
Nastala hodina -
hodina poslední
Seklo to semnou
po pravém poledni
No tak to zapijte!
Seklo to semnou
Zapějte písničku -
nějakou pěknou
Seklo to semnou
tak chlastejte dál
Zapijte pro mě
smuteční žal
Zapějte poslední
moje Requiem
ať se naposled
spolu napijem…
Přečteno 275x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Psavec, Javavia, CULIKATÁ, BARBYE
Komentáře (3)
Komentujících (3)